Startpagina "Zwolle zingt!"

Met 47 koren die lid zijn van de Zwolse Zangraad (met bijna 1.700 zangers), de (nog) niet aangesloten zangers en de vele kerkkoren mag je Zwolle met recht een zangstad noemen. Geen genre zo gek of er is wel een koor voor ... 

Zie onze website: zwolsezangraad.nl

"Zwolle zingt hemels!" op 11 februari 2017 in de Grote of Michaelskerk is weer voorbij. We kijken terug op een geslaagde maar koude dag. We danken alle koren die meegedaan hebben voor hun medewerking, evenals de docenten van scratchkoor en workshops. Er zijn heel veel bezoekers geweest (1.300?), ook spontane van buiten de korenwereld.

De voorbereidingen voor 17 februari 2018 zijn inmiddels al weer gestart. Het thema zal dan zijn: "vrouwelijke componisten" en de plaats theater Odeon. Er zullen drie zalen parallel in gebruik zijn: de Hemmink- en Dommerholtzaal en (de foyer van) het Papenstraatheater. Ook zijn er weer workshops: o.a. een scratchkoor hedendaagse muziek door Eugène van Boheemen en een workshop voor kinderen door Eline Geerdink m.m.v. Konstantijn. Nader bericht volgt.

Ook de data voor de komende jaren zijn bekend: 9 februari 2019 en 29 februaro 2020, beide keren in theater Odeon.

LAATSTE NIEUWS:

Er zijn foto's! Deze zijn te zien en te downloaden op de pagina "Foto's".

 

"Zwolle zingt!" krijgt een structurele subsidie van de gemeente Zwolle